Blog

 

Odpusť mi

17.07.2017

Dnes na mě vykoukl rozhovor, který jsem vedla s osobou, pro mě tehdy velmi blízkou, v dobách, kdy se naše cesty rozcházely. Není důležité s kým a o čem byl. Co je (pro mě) důležité je to, co jsem si díky této vzpomínce uvědomila. A to, že někteří do mého života přicházejí a zase odcházejí. A i když to v...

Tohle asi zažil každý z nás. Koupíte si super nové boty, které v regále vypadají stylově a pohodlně, vplujete do nich a jsou naprosto OK. Máte radost, protože mají správnou barvu, tvar, velikost i cenu. Rozradostnělí si je odnesete domů a už se těšíte, až v nich druhý (třetí, čtvrtý, pátý) den vyrazíte do práce, na procházku nebo na rande.......

Nedávno jsem vedla zajímavý rozhovor, kde jsme se, kromě jiných věcí, dotkli i mého podnikání. Toto téma si v hlavě rekapituluji v posledních dnech i já sama.

Dnes jsem zas o kousek posunula své Já. Natočila jsem pro Vás první video blog. Buďte proto shovívaví s kvalitou i mým mluveným slovem.

Vždy jsem si psala deníky, jeden čas sdílela své soukromí i na blogu a dnes jsem se rozhodla, že některé momenty ze svého života budu sdílet i s Vámi. Věci, zkušenosti, události, které jsou osobní, ale dotýkají se i mého pracovního života a mého povolání koučky a lektorky.

Náš čas na této planetě není nekonečný. Nikdy nevíme, kdy přijde naše osudová hodina. A i přes to máme občas tendence odsouvat ty důležité věci, osoby, schopnosti na AŽ NĚKDY.

V měsíci lednu jsem pořádala na různých místech workshopy na téma vize na rok 2017 spojené s tvořením vision boardu (nástěnky snů a přání).

Tento týden proběhla v Rodinném centru Spojené světy v Mostě první z řady přednášek na téma sebevědomí a sebeláska. Když jsem se na tuto přenášku připravovala, mým životem prosvištělo několik situací, u kterých jsem si měla uvědomit, jak jsem na tom s těmito tématy já. Žiju to, o čem tak ráda mluvím?

I když jsem člověk, který radši hledí dopředu, občas je fajn mrknout i za sebe a zamyslet se, zhodnotit...... Dnes jsem po dlouhé době vytáhla na světlo světa mých 5 vteřin slávy (článek v časopisu Žena a život) a usmívala se sama na sebe.

Musím???

24.10.2016

Jakou náladu v tobě vyvolává slůvko MUSÍM?

* Ke štěstí *  Míša Turjančíková, Dvořákova 1843, Kadaň, 432 01
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky