Blog

 

Dnešek je označen jako mezinárodní den štěstí. Ale co znamená to slovo o šesti písmenech?

Když na něco čekáš, dělej něco jiného. Rada, kterou jsem četla v knize (bohužel název ani autor mi v hlavě nezůstal) a kterou se řídím dodnes.

MDŽ

06.03.2018

Ještě dnes si pamatuji, jak jsme v bývalém zaměstnání polemizovali o tom, jestli nezadané, svobodné, bezdětné ženy mají nárok slavit MDŽ.

Můj rok 2017

09.01.2018

Blížil se konec roku a s ním i pár dní bez ježdění a plného nasazení. I přesto, že jsem cítila, že bych potřebovala vypnout, plán byl pracovat, připravovat, uzavřít rok 2017 a hezky si nastavit rok nový.

Dnes jsem zase nabrala směr jižní Čechy, opět přes Plzeň. Naposledy příběh nebyl popsán, ani zveřejněn. Dnes podobný, jen trval déle a měl jiný nádech.

Včera jsem i přes nepříznivé počasí vyrazila na další cestu do Tachova. Televizi obvykle nesleduji, ale varování, aby lidé pokud možno nevyjížděli, jsem viděla i já. Trochu mě to rozhodilo. A ani pohled z okna na nepříjemných pocitech neubral. Udělala jsem, co bylo v mých silách, abych schůzku přesunula, ale nepovedlo se. Neříkám, že jízda byla...

(Ne)zájem

19.10.2017

Nemůžu a ani nechci mluvit za všechny ženy (natož muže). Ale myslím, že i když jsme každý naprosto jiný, něco máme společné.

To, že si ráda plním sny, už není potřeba ani zmiňovat, a přesto....

V sobotu jsem se vydala s mojí maminkou na houby. A nebyla bych to já, kdyby mě tam nenapadl příběh, který s Vámi chci sdílet - paralelu s mou životní cestou. Nebo tou Vaší.

* Ke štěstí *  Míša Turjančíková, Dvořákova 1843, Kadaň, 432 01
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky